Sosyal Sorumluluk Çalışmaları İçin Takdir Toplantısı

Sosyal Sorumluluk Çalışmaları için Takdir Toplantısı

At the ceremony held for our students who participated in the social responsibility projects organized by our School in the 2023-2024 academic year, certificates of appreciation were awarded to our students for their valuable contributions. In his speech, the Director of Sakarya University School of Foreign Languages, Assoc. Prof. Dr. Halil İbrahim Balkul, expressed his gratitude to Lecturer Seda İlhan, the head of the Sakarya University School of Foreign Languages Social Responsibility Commission, for organizing these events. He also emphasized the importance of supporting community contribution and sustainability initiatives, which are highly valued by our university, and called on all students to take part in such activities.

2023 -2024 öğretim yılında Yüksekokulumuzun düzenlediği sosyal sorumluluk çalışmalarında görev alan öğrencilerimiz için düzenlenen törende öğrencilerimize değerli çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu müdürümüz Sayın Doç. Dr. Halil İbrahim Balkul yaptığı konuşmasında bu etkinlikleri düzenleyen Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Komisyonu başkanı Öğr. Gör. Seda İlhan'a teşekkür ederken aynı zamanda üniversitemizin önem verdiği topluma katkı ve sürdürülebilirlik çalışmalarına destek olmanın önemini vurgulayarak tüm öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde yer almaları için çağrıda bulundu.