İngilizce Eğitim Danışmanı Angela Matheson İle Gamification (oyunlaştırma) ve Yapay Zeka Kullanımı Eğitimi

İngilizce Eğitim Danışmanı Angela Matheson ile Gamification (Oyunlaştırma) ve Yapay Zeka Kullanımı Eğitimi

Today, our School of Foreign Languages hosted Angela Matheson, an English Education Consultant in collaboration with Cambridge University Press. In the first part of her two-part training session, Matheson illustrated the positive impacts of gamification on students' motivation and achievements through engaging activities. In the second part, she delivered a presentation titled "Unleashing the Write Genius: AI Powered Pathways for ESL Students", discussing how artificial intelligence should be utilized in teaching writing skills. This session provided us with insights on how to integrate the nearly inescapable influence of AI tools into our lessons. We extend our gratitude to her for dedicating her valuable time to us, especially during this challenging season when the weather conditions have adversely affected everyone.

Yabancı Diller Yüksekokulu’muzda bugün Cambridge University Press işbirliği ile İngilizce Eğitim Danışmanı Angela Matheson’ı ağırladık. Matheson, renkli sunumlarla zenginleştirdiği iki bölümlük eğitimin ilk kısmında Gamification (Oyunlaştırma) başlığı altında oyun oynamanın öğrencinin motivasyonuna ve kazanımlarına olan olumlu etkilerini keyifli uygulamalarla örneklendirdi. İkinci kısımda ise yapay zekanın yazma beceresi öğretiminde nasıl kullanılması gerektiğinden bahsettiği Unleashing the Write Genius: AI Powered Pathways for ESL Students adlı sunumu bizlerle paylaştı. Etkisinden kaçmanın neredeyse imkânsız olduğu yapay zekâ araçlarını nasıl derslerimize entegre edebileceğimize dair fikir sahibi olmamızı sağladı. Hava şartlarının herkesi olumsuz etkilediği bu zor mevsimde kendisine bize ayırdığı değerli vakit için teşekkürlerimizi sunuyoruz.