Quaas 2024 Kongresi

QUAAS 2024 Kongresi

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurdan Karasu, bu yıl Çukurova Üniversitesi’nde düzenlenen QUAAS 2024 kongresine katıldı. Dördüncü kez düzenlenen kongre, kalite ve akreditasyon alanlarındaki uzmanları ve uygulayıcıları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Yabancı dil eğitiminde kalite güvencesi ve akreditasyon ile ilgili tartışmaların gerçekleştiği ve uzman katılımcıların sunumların gerçekleştiği etkinlikte, Öğr. Gör. Nurdan Karasu, ilgili uygulamalar hakkında bilgiler edinerek ve muhtemel sorulara cevaplar bularak kongreden memnun bir şekilde ayrıldı. Karasu, ‘Verimli geçen bu seyahatimin pozitif etkilerinin okul bünyesindeki planlarımıza en kısa sürede yansıyacağından eminim, bunun için tüm ekip olarak elimizden geleni yapacağız.’ dedi.